Iklan

17 Kata Kata Mutiara Bijak Bahasa Sunda Kahirupan

kata mutiara bahasa sunda

Katarik.com – Etnis Sunda, Suku Sunda atanapi Urang Sunda mangrupakan kelompok masyarakat nu asalna ti pulau Jawa bagian barat, Indonesia, atanapi anu terkenal ku istilah Tatar Sunda. Kangge baraya sadayana nu nuju milari kata kata mutiara basa sunda, panginten kata-kata di handap ieu bisa jadi salah sawios inspirasi nu di butuhkeun ku baraya sadayana. Pikeun […]